Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Back Your Home
Pinky World
Diary ~~ Mustache ~~ Linkies ~~ Shout



SEDIH SEKETIKA "(
Tuesday, 13 December 2011 | 0 comments
   

Assalamualaikum ,
    hyee semua ! apa kaba ? sihatt ? alhamdullillah kalau sihatt ") amcam hari niyy ? GEMBIRA | SEDIH | MARAH or ape-2 lhaa . bgii aku semua hari yg akuu laluii semua SEDIH ~ kenapa ?? 
entahh lha . hurmmm .


okayy ! teross ke topicnyerr k ") biase lhaa , setiap hari selasa mesti ade cerita CINTA ELYSAA right ? akuu sukee tngokk citee toe . sweet jekk tngok FASHA & JOHAN berlakunn . "D sukee-2 ! tngh syokk-2 tengokk cite toee , adalhaa stu part niyy akuu dengar lguu dia teros menagiss "/ nk tau kenapa ? sebab , dia mainkan lagu yg my biyy pernah bagi at akuu . apa tajuknyer ?? tajukk nyer HATIKU MILIKMU . tibee-2 jekk aku menangiss . maybee sebab akuu rinduu at dia kortt . tapii tdii mase chat ngn dia , aku tngokk dia mcm xde mudd jekk ~ 
kenapa dengan engkau hari ni biyy ? akuu adee buat salah kerr ? kalau ade , akuu MINTAK MAAF sngtt-2 .. 


tadii lepass tngk cerita toee , akuu teros bukak lappy , connect celcom b.bnd , then teros search FACEBOOK ~ 
setiap kalii kalau akuu rindu , akuu bukk wall dia n TATAP pixca dia puass-2 ") sweet tk akuu ? weekk "P 
dan timee toe pulakk , akuu terbaca coment-2 dia at link yg dia share from  youtube . dy share sebuah lagu , tajukk lagu nyerr , DIRANTAI DIGELANGI RINDU ~ 
member dia punye coment TERSANGAT SANGAT-SANGT MENYAKITKAN hatii akuu . dan akuu bace dia punye coment jugakk ,, dia mcm tk hargaii akuu lnsungg . kenapa biyy ? dan masee toe jugakk , air mata akuu jatuh mcm hujan lebat . hatii akuu dh tk bolehh nk cakap apee lepas bace  coment dia "(
aptah lagi coment member dia ~ macam CILAKA ayat ! dia pikir akuu niy ape ! 


YA ALLAH YA TUHAN KU ~ KUATKAN DAN TABAHKAN LAH HATI HAMBA MU INI . KAU TUNJUK KAN LAH SEMUA KESALAHAN AKU DEKAT DIA YA ALLAH ~ HUKUM LAH AKU KALAU AKU ADA BUAT DEKAT DIA . 


EYMAN ~ saya tau saya tak sempurna macam orang lain . tapi saya bersyukur awak menerima saya jadi GF awak . if saya ada buat awak sakit hati , i`m very-very SORRY my dear . saya tak suka tengok awak sedih . nanti saya akan berasa bersalah . MAAF ye sayang ")


UNTUK MENCINTAIMU ") --> biyy ~ do you remember this song ? bby pernah bagi at biyy right ? for ur informetion . ONLY YOU IN MY HEART ~ tiada yang lain selain kamu my dear EYMAN AIMAN . and , bby dah MAAFKAN biyy pon ") I LOVE YOU SO MUCH !


S-eandainya ♥ ♥
E-ngkau ♥ ♥
L-ebih kenal ♥ ♥
A-akan diriku ♥ ♥
M-aka ♥ ♥
A-ku akan ♥ ♥
T-ersyum ♥ ♥

M-anis untukku ♥ ♥
A-ndainya engkau ♥ ♥
L-ebih tahu ♥ ♥
A-ku amat ♥ ♥
M-mencintaimu... ♥ ♥

#SELAMATMALAM# ")

Older Post | Newer Post